O DE PROGRAM

O DE MODE-, KUNST-, THEATER- en DANSliefhebbers


Dit jaar kan je al vanaf 15.00 uur beleven wat het Modekwartier te bieden heeft tijdens NVDM#11

SAVE THE DATE

O DE KAZERNEPLEIN (15.00 – 20.30 u)
Pak het terras van Huis van Puck. Op het Kazerneplein zie je optredens, volg je dansworshops van YASALSA, kan je stenen stippen en vilten en is er een speciaal kidsprogramma met face painten, dans en muziek.  De aankleding op het Kazerneplein is gemaakt door kunstenares Chantal van Lieshout.


O DE KLEDINGRUIL (15.00 – 17.00 u)

De meisjes van de Kledingruil op het KAZERNEPLEIN  zorgen in samenwerking met 2-Switch dat jij er piekfijn bijloopt: vis de ongedragen kleding uit je kast en ruil deze items voor nieuwe! Neem minimaal 3 tot maximaal 7 items mee. In ruil voor het inleveren van je kleding, krijg je een aantal knopen. Hiermee kun je op de markt weer iets moois uitzoeken!

O DE ARTEZ-EXPO (15.00 – 0.00 u)
Het verborgen pareltje van NVDM #11 bevindt zich in de Sint-Jan de Doperkerk op de Verlengde Hoflaan. Deze expo in de kerk van RITMIEK is gecureerd door Galerie NEUS uit Nijmegen. Te zien is het werk van 1e, 2e en 3e-jaars studenten van ArtEZ. Er is naast kunst, koelte en heel veel plek, een band die speelt én Mariska & Pascal van RITMIEK schenken een drankje voor je in.
Kom genieten & afkoelen!

O DE PRÉ-OPENING (16.00 u)
Kun je niet wachten tot de opening? Kom dan om 16.00 uur naar Molen de Kroon. Harpiste Iris van der Ende speelt De Stem van de Molen. Bij de pré-opening is ruimte voor +/- 40 personen: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

O DE OPENING / O DE CATWALK (19.00 u)
Kom naar de officiële opening van Nacht van de Mode #11.
Op het Elly Lamakerplantsoen bij CASPAR is een spectaculaire O DE (aan de) CATWALK te zien, geproduceerd door Recordshop Arnhemse Meisjes en Mirte Engelhard.

O DE WINKELS / ACTIVITEITENPROGRAMMA
Wees welkom in de ateliers, winkels en op de straten van de creatieve makers van het Modekwartier. Tijdens Nacht van de Mode vind je speciale collecties en bijzondere aanbiedingen voor liefhebbers van mode, design & ambacht. 

ZIET ONZE ACTIVITEITEN


O DE HORECA / PODIA

Natuurlijk pakken ook de horecagelegenheden flink uit. Op verschillende podia bij CASPAR, Sugar Hill, Eetcafé SIMPEL, Molen de Kroon en het Hollandplein staan doorlopend fijne en lekkere acts geprogrammeerd.

ZIET ONZE DEELNEMENDE HORECA/ PODIA


O DE BLOCKPARTY (22.00 – 23.45 u)

Vanaf 22.00 uur gaat de Blockparty los: DJ Syte en Tigershake draaien op het MFC/ Kazerneplein oldschool soul, funk en hip hop bangers! Om 23.45 u stopt de muziek, dus kom op tijd!
O DE AFTERPARTY / BIZAR BAZAR (0.00 – 2.00 u)
Na de Blockparty nog niet klaar met feesten? Van 22.00 tot 2.00 uur kun je terecht bij Bizar Bazar voor het eindfeest der eindfeesten. De toegang = gratis en de ervaring bizar bazar!